Fórum
Kontrolovat si to máš ve vlastním zájmu sám co dva roky. Ve vlastním zájmu píšu záměrně proto, že kdyby se cokoliv nedejbože stalo, i to nejméně předvídatelné, máš krytý záda.
Ondřeji nechápu proč do sebe pleteš inteligenci, dosažené vzdělání a peníze investované do aparátu - jak to spolu třeba u mne souvisí? Znám hňupy, co navalili do aparátů všech možných marných značek statisíce a znám chytré lidi, kteří do minimálních aparátků šitých na míru daným akcím nevrazili víc, než bylo k pořízení dobrého značkového aparátu nutné.
Já ti Ondro tu vysokou školu vůbec nezávidím. Speciálně v dnešní době je výuka na některých FEL značně zavádějící, hrozně povrchní a jestliže dotyčný ze života už něco uměl a přišel na to praxí sám, nadělá mu to v makovici akorát brajgl stejně jako třeba teď tobě.
Ne, v dnešní době bych už studovat vysokou školu nešel. Jednak by mi byla zcela k ničemu a jednak já už dneska ve svých letech takových absolventů strčím do každé kapsy pět, s prominutím mé neskromnosti.
Když to ještě za cosi stálo, tak jsem díky politickému postoji a třídnímu původu rodičů studovat jít nemohl a byl jsem rád, že mě nechali dodělat alespoň maturitu. Otevřeně ti řeknu, že na dřívějších maturitních oborech se dalo naučit daleko víc, než na současných FEL a to myslím smrtelně vážně, ten inženýrský titul je jen okrasa, dokazuje, že jsi tou fakulí prolezl, ale jestli něco umíš, to nedokazuje ani náhodou. Takže když to sečteme - kvalitní maturitní obor plus třicet let v oboru zesilovačů /z toho pětadvacet aktivního zvučení/, vyjde ti, že on ten tvůj čerstvý titul oproti tomu, co mám v malíku já, opravdu vůbec nic neznamená.
Přeju ti ho, jistě jsi na něj pyšný, je to ostatně vidět a cítit z každého tvého příspěvku, ale sám ten titul úroveň a hloubku znalostí vůbec nijak nedokazuje.
Do vysokého školství se navážím zcela prozaicky proto, že okolo sebe vidím, co ono vysoké školství dneska produkuje. Nic víc.