Fórum

Ondra
10.10.2009 00:48
#53930 detail odpovědět

Ty hele E-MI, jasně že vim. Vim všechno to, co potřebuju pro výrobu toho rozvaděče ohledně technických záležitostí vědět, jinak bych se do toho nepouštěl. Už jsem psal, že par. 5 mám. V testu žádné otázky na druhy povolení pro výrobu rozvaděčů nejsou. Jediný co jsem nevěděl, bylo to že si komplet musim koupit, že nestačí postavit a pak nechat zrevidovat.....co je na tom bropánaboha k nepochopení....eeeee?? E-MI, Někomu jsem tu i radil ohledně proud. chráničů nebo co......tys v tom byl tuším taky.....tak nemel voloviny.

Leoši: Tím jsem chtěl samozřejmě říct, že to kolik se ti kde protočilo peněz, nemusí mít(a v tvém případě asi fakt nemá)nic společnýho s inteligencí a chytrostí. Přirovnání bylo ohledně objemu financí....aby to vyznělo...už chápeš?

Leoši, proč se furt navážíš do vysokýho školství?? To nám to asi musíš hodně závidět, že to furt tak propíráš.....nikdo jinej o tom nemluví než ty....:)...? Chápu že máš nesnesitelnej pocit, že ty jsi ničeho takovýho, jako je studium nebyl schopnej a já-tvůj odpůrce ano, ale co naděláš...:). Život je pes. Kdyby jsi byl dneska mladej, šel by jsi studovat? Když už o tom furt mluvíš?
Víš ty často nerozumíš, tomu, co zde píšu, protože bez tý VŠ to jednoduše neznáš a tudíž nechápeš souvislosti. Proto ti to pak příjde jako bláboly. Ale já ti to nemám za zlé, prostě jsi snaživej amatér no.:). Ale když mě nasereš, tak se taky umim ozvat