Fórum

Ondra
09.10.2009 15:30
#53913 detail odpovědět

Nechápeš to Berry, to není věc školení, či technická otázka, to je prostě věc byrokracie a v té se skutečně nevyznám.
K čemu by ti asi bylo při vstupu do laborky a následným měření platný, že víš že rozvaděč musíš koupit hotový a jen ten lze podstoupit následné revizi?....k hovnu, proto se toto taky nevykládá.

Opět jak s tím domem: Když si ho postavíš sám, a prochází kolaudací, tak se tě taky nikdo neptá kdo to stavěl. Pokud je to dobře postavený, není v ničem problém a v podobným duchu jsem postupoval myšlenkově stejně s tím rozvaděčem. Na tom není nic divnýho, a už vůbec to není otázka hlouposti/chytrosti. Prostě mě nenapadlo že to může být až takhle vyhnaný. A jelikož se o tom nikdo nezmínil, nechal jsem se asi napálit. Jak řikám, učenej nespad z nebe. Proto jsem se tady ptal.....jak vidno pro dobrou odpověď je třeba stropit BORDEL, a pak se člověk teprv něco doví....až když někdo skutečně v zápalu rozčilení a ukázce svých znalostí zapomene na to, že radí zadarmo a prostě to z něj vylítne.
Jinak se radí jen tak do větru:) že pánové.?
No hlavně že jsem zas o kus chytřejší:)-díky těm co poradili.