Fórum
Jen chci poděkovat lidem z Prodance za skvělé služby i servis. Při nákupu nové aparatury (reprobedny, zesilovače, mixu) jsem zavítal do Prahy v naději že tady budu přímo u zdroje. Nejdřiv jsem navštívil
obchod Music City. Četl jsem, jak se chlubí titulem "největší obchodní dům" + dalších XY nej-nej-nej. Bohužel napoprvé jsem netrefil, přátelé, jsou to tragédi: chudý výběr zboží, barák mi připomíná prostory mauzolea soudruha Gottwalda jen ten katafalk tam chybí, personal zákazník asi nezajímá, připadalo mi to jako bych se vrátil do totality, všude jen samý cedule, které vám něco nakazují přikazují, nikde jsem neviděl něco jako "vítáme vás" nebo "děkujeme za návštěvu", jen absurdní příkazové cedule jako "parkovat pouze čelně k budově" atd. Děsný zážitek. Jsem znechuceně opustil tohle panoptikum
připomínající minulost, kde ještě nepochopili kdo je zákazník a že se píše rok 2009 a ne 1979. Zato v Prodance, kam mě po mém neúspěchu nasměroval známý, jsem byl velmi příjemně překvapen: je to ráj pro všechny zvukaře co rádi a dobře nakupují. Obchod neuvěřitelně našlápnutý zbožim, nevíte co si dřiv prohlédnout, bohatý výběr dobrých značek a velmi ochotný personal. Nevím jak vy, ale já tady budu nakupovat, tady vědí kdo je zákazník, tady si vás váží. Pánove z Prodance díky moc že existujete a že nás zvukaře nenecháte napospas těm soudruhům z Music City. Nevím jak pro ostatní ale pro mě je Prodance jasná #1 mezi obchody pro zvukaře.