Fórum
2 kokoumes: To jsem rád, že se mnou souhlasíš. Pokud myslíš letní Valník na konci srpna, tak ten zvukař jsem byl nejspíš já:-DDD, nebo Petr Rathouský, eventuálně Sponzor (to je ten pán v tričku, na které odkazuje Mrak; sám ho vyráběl). Všichni jsme samozřejmě úplně hluchý a naprostý idioti...
Co to bylo za partičku, kterou jsi zvučil? Hráli jste na erární bicí, nebo jste měli svoje? Obě ty erární sady hrály dost strašně... a jestli jsi slyšel 2., 3., 4., kapelu, tak ty většinou hrály taky dost příšerně. Dobrý kapely a tím pádem i dobrej zvuk se začínaly objevovat spíš pozdějc odpoledne...
2 Petr Berka: to je super, že už zdálky odněkud z auta poznáš nejen že zvuk musí bejt z prdele, ale dokonce i že za to může zvukař a že jsou všichni zfetovaný a dokonce čím jsou zfetovaný. Já jsem teda jel v tom speedu - tak zhruba 7 plechovek Red Bulla denně:-D. Příští ročník nám to můžeš přiject všem ukázat - zvučit 16 hodin v kuse tři dny za sebou není nic moc, takže se s náma klidně můžeš přijít střídat, rádi tě kooptujem;-)