Fórum
Pepane, teď si trochu protiřečíš. Nejdřív říkáš, že když se ti stane, že nejde zvuk nakroutit, tak ho necháš basovat a teď najednou, že by měl hrát velkej buben sám o sobě.
Asi si prostě nerozumíme. Já jsem přeci nepsal, že můj zvuk je špatnej, právě že naopak a spousta lidí, i některých kapel občas čumí s otevřenou tlamou a sem rád, že se daří dělat zvuk na takovéto ůrovni. Ale pak se jede třeba zvučit fesťáček atd. a tam je více kapel, s různě kvalitními nástroji... a pak nastane problém, když jsou 3 kapeli v poho a pak přijde banda xxx a z toho šlapáku ne a ne vylízt ten správnej mlask. A hrát bigbít s tupim šlapákem, no to bych blil!!!!
Teď jsem o víkendu zvučil na cizí aparát a zvukař to měl práve takhle s EQ udělaný a docela to fungovalo, tak mě zajímali Vaše postřehy.
Až někdy budu zvučit 1A třídu na pódijích 30 na 20 a budu mít jistotu, že všichni muzikanti maji top nádobíčko, tak tyto pičoviny, taky řešit nebudu. A nejspíš budu stejně chytrej jako jste vy. Spousta z Váš top zvukařů ztrácí realitu o tom jak to funguje v nižších kruzích s horšími podmínkami...