Fórum
E-Mi: díky ti chlape, ale má to háček - sice jsem ještě nenašel fakturu/záručák (snad nezahučel někde v krabici od zesu a nadále v popelnici) ale ten zesilovač je ještě v záruce. Tudíž i přestože mám vyhlášku 50/6, a do takovýchto "postranních" nastavení bych si troufnul, neudělám to, neb to můžu mít spravené v záruce.
Navíc v limitu zůstává jenom jeden kanál, kanál1 při můstku a zátěži 4Ohm...
Ondro: ten problém kterej vytahuješ na sinclaira jsme řešili a z tvé strany nevyřešili - všichni s ním souhlasí, takže opakovaná revize textů s výsledkem nehne.... Musel bys tomu ještě nějak pomoc, a pak by se konečně dokázalo, že sinclair udělal jednu chybu. Bezpochyby by to snížilo jeho prestyž a index pod hladinu tuctového absolventa VŠ....
Publikace publikují právě především vysokoškoláci, protože to jediné umějí - něco okomentovat. A někdy ani to ne. Není problém vytáhnout tucet knížek, a totálně tam zpochybnit základní věci a popisy těchto inženýrů, jenom protože jsou velmi špatně formulované. To může znamenat dvě věci - že jsou tak blbí, že ani psát neumí, případně lehčí verze, že ani po VŠ nic neumí.
Takhle to ale nepracuje.