Fórum
Na tohle snad nemá cenu ani reagovat, ale něco přece mám na srdci :
"Netušíš co je opravdový vědění v elektrikařině, jelikož nemáš VŠ elektro vzdělání, pak se totiž člověk začne dívat na spoustu problémů úplně jinak, a připitomělý časotratný debaty o SS napětí ani nevzniknou".
Dobrá, vysokoškoláku. Co jsi už vlastníma rukama nebo hlavou stvořil, co je za tebou vidět? Skutečně vysokoškolsky vzdělaný člověk by měl mít všechny předpoklady k tomu, aby i ve svých pětadvaceti převálcoval rozhledem a schopnostmi i deset takových sinclairů, Dudků a Hubertů dohromady. Připomínám, že za Hubertem, Dudkem, mnou a spoustou dalších jsou transparentně vidět hromady práce nejen praktické, ale i teoretické. Ukaž vysokoškoláku, že jsi lepší než my všichni dohromady, co vysoké školy nemáme a předveď něco, čím nám všem vytřeš zrak, abychom si mohli říct"jó, tak to je frajer, to se hned pozná vysokoškolák, tomu to panečku pálí". Dokud neuděláš aspoň desetinu toho, co třeba Hubert a dokud ti neodpadne ta skořápka od prdele, budeš muset držet klapačku, protože jinak po ní pořád budeš dostávat a nikdo tě nebude brát vážně, i kdybys měl tři VŠ.
V naší branži se schopnosti člověka neměří počtem vysokých škol nebo jejich absolvováním - každý z nás zná ze svého okolí nejméně pět takových taky"vysokoškoláků", jinak naprostých pitomců, neschopných už po půlroce po absolvování VŠ použít k něčemu nabyté znalosti, pakliže na dotyčné škole vůbec nějaké nabyl. U tebe mám silné podezření, že budeš právě jeden z těchto případů - plané žvanění a chvástání se vysokou školou, to ti jde, ale jinak skutek utek. Nevšiml jsem si třeba, že bys třeba na Audiowebu jistému studentovi měl snahu pomoct s návrhem pasivního korektoru, nevšiml jsem si, že bys komukoliv jinému třeba pomohl s návrhem desky spojů nebo s něčím takovým. Ano - žvástání a chvástání, to ti jde opravdu výborně, ale jinak ? Tak s čím se vytáhneš?
Jo a díky za optání, mé dnes již téměř 17-leté přítelkyni Petře se daří dobř