Fórum

26.09.2009 04:39
#53258 detail odpovědět

MADe, Tvůj kamarád má stoprocentní pravdu - když jsem ještě dělal v Eltos servisu, tak když přišel na opravu kterýkoliv komponent ze 710, někteří si brali náhradní volno, nebo jsem to odesral já...
Tuner-naprostá katastrofa co se týče zrcadlového příjmu, odolnosti proti křížovce a ostatně i selektivita už tehdy nedostačující a to nemluvím o ledkách Tesla, co do nich frčelo padesát milířů a stejně hovno svítily.
Zesilovač-elektronický přepínání vstupů tak blbý, že prolejzal jeden vstup do druhého, otřesné šumící a bučící korekce s enderáckýma švábama A273D/274D a o koncích ani radši nemluvit, stačilo hrát deset minut nahlas a konce se odpráskly vlastním kliďákem. Maso.
Kazeťák-otřesná mechanika z typu B60, tedy z druhé poloviny 60.let, otřesné vedení pásku, otřesné kolísání, ulamující se klávesy a debilní záznamová automatika s odběhem přes pět sekund.
Za minisystém 710 tehdy měli v konstrukčním oddělení Tesly Bratislava vyznamenat, odměnit a poté zastřelit u zdi nejméně dvacet lidí, co tyhle krámy napáchaly ostudy doma i v zahraničí. Kdyby za takový paskvil tehdy někdo dostal do tlamy a padáka, možná by nevznikl další podobný hnus, receiver 820A s deckem SM260-261. Nedokážu pochopit, jak to, že když nedokázali vymyslet nic kloudného vlastního, proč neopráskli třeba nějaké, v té době poměrně populární JVC /např. jednoduchý, levný, ale slušný deck KD-V11 apod./. Tak to dopadá, když někdo chce za každou cenu a stůj co stůj jít vlastní, neprošlapanou cestou. To platí i tady.