Fórum
Hubert: Já to s tím 15PLB76 (+DE 160)myslel vážně. Hledám low-end project 15”+1”, a jestli je realizovatelný, tak bych do toho šel. Ty sestavy s Deltama jsou až moc low, a hlavně plechové a veliké (ozvučnice). Nečekal bych od toho zázraky. Jen nevím jak to tu chodí. Respektive kdybych dal dokupy takovou bednu, odladili by jste mi k ní vyhybku, nebo to umíte dát dokupy ze svých zásob?
Kaligulo, pamatuješ si ještě, jak jsi tu nadával na to, že je to tu plný zbytečnejch canců a keců? Jsi toho sám strůjce, tak si nestěžuj. Jestli chceš, půjdu ti tím laserem to VCO odměřit, ať máš klid. Měřím tím uplně všecko. Jsou věci, kde bych se asi nedoměřil, třeba kdybys potřeboval změřit hloupost, to bych pak nemohl sloužit. Takovej rozsah to zas nemá. To víš, mašinka za 40kč není uplně všemocná. Mám takovou úchylku, - vidím reprák a už na něj svítím, už už měřím výchylku. Tady to nešlo, hrálo to hrozně, z měření sešlo, teď už je pozdě :o) Sice jsem tě asi připravil o důležité informace, ale to je život...