Fórum
Popravdě řečeno, mně je po Zecku smutno, z mnoha důvodů. Byly to neseroucí se, kvalitně vyrobené, osazené a velmi slušně hrající aparáty i příslušenství za rozumné peníze. Focusem 40 ještě dneska levou zadní přehraju i v Číně vyrobené, mnohem dražší aparáty zvučných značek...mám jen jediný problém a to ten, že jestli se mi v něm vysere některý měnič, jsem v prdeli, originální měniče, recone kity ani kmitky do driverů už dávno nikde nejsou, oprava téměř vždy stojí za hovno a totálně parametry měniče změní.
Například ještě v roce 2006 byla Zecků a Dynacordů plná Mallorca /nevím, jak teď a nevím, jak na Ibize/, snad je to tím, že nejméně polovina toho ostrova prý už defacto patří vepřům. V malých, středních podnicích a pubech byly plastovky Vector v kombinaci se suby DCA, případně naprostá klasika Club 15/3 a Sub 18 s nějakými PTčky. Zahlédl jsem tam například i velký 24-vstupý šestiauxový mix Zeck, který jsem do té doby nikde nikdy neviděl a od té doby ani tady, ani na ebay.de. Obsluha veskrze laická, zvuk téměř vždy výborný a neseroucí...Ve velkých podnicích kromě už tehdy opouštěné klasiky Technics vládnul Pioneer s Vestaxem, semtam Denon a PA aparáty téměř výhradně zakázkové od nám málo známé firmy TAD /snad nějaká divize Pioneeru/.