Fórum
Můžu potvrdit, Krausberry jsem tu měl taky. Přesně tohle na mě zkoušeli už při zvukovce, já to tehdy típl a přede všema jsem řekl Krausovi, že zvuk na pódiu bude podle mě a ne podle nich a jestli to nehodlají respektovat, tak si dneska večer nevydělají ani kačku a pojedou zpátky. Kraus se ještě snažil držkovat, na což jsem mu odvětil, že to klidně típnu i po třetím kusu, jestli mě budou srát.
Kraus si šel stěžovat pořadateli, který mě naštěstí podržel a řekl Krausovi "on ví, co dělá, tak ho koukejte poslechnout". Ale uznávám, že to tak nemusí být vždy a pak je zvukař jednak bezmocný a jednak loutka v rukou muzikantů. Už mockrát se mi ale také, stejně jako ostatním kolegům stalo, že prostě pódiovka krom basy šla jen do monitorů a do předu jsem to měl úplně stažený, jenom lehce podepřené bicí a okulené zpěvy. Nic jiného se s tím v daném momentu stejně nedá dělat, nechcete-li lidi pozabíjet.
Na některé "hvězdy" se prostě musí tvrdě, ale uznávám, že pokud za vámi nebude stát pořadatel, moc se toho vybojovat nedá..