Fórum
Add sály: Já jsem o víkendu dělal Krausberry a už nikdy více... Byla to klasická sokolovna, takže akusticky katastrofa. Cca 150lidí, takže se to docela utlumilo. Ale.....Na pódiu měli tak vykouřené všechny 3 kytary, že to opravdu nešlo. Už jsem tam dělal kšeft několikrát a vždycky jsem se domluvil s muzikanty, aby to na pódiu stáhli. Ale s Krausem nebyla řeč, prý je to rocken roll, tak to tak nahlas chce, aby je dobře slyšel. Z pódia se dopředu hrnul nestkutečný nesrozumitelný bordel. Nahluchlej Kraus, který nechtěl nic ztlumit. Musel jsem to dopředu hulit jako venku a byl to fakt bordel. Navíc ,když do toho začli všichni řezat, tak se na mě všichni otáčeli a já se cítil jak debil. Tak jsem vždycky vysvětloval příchozím, že nahlas to musí být, protože si to Kraus tak přeje, jinak by tomu nebylo už vůbec rozmnět. No prostě děs. Navíc měl pak vyplou akustiku a nešel mu snímač, tak ze mě dělal debila, že to neumím zapnout. Naštěstí, když jsem vytočil gain, tak tam něco hrálo....ale on to kokot pak zapnul, asi si toho všimnul a to byl mazec......... a nakonec mi vyškubnul naranej jack z kytary když dohráli a to byla šlupa...idiot. Ještě mi tvrdil, že ví co dělá, že to dělá už 20 let. Jo je fakt, že jsem byl ještě v plenkách, ale ještě chvíli a už jsem mu jí natáh, protože arogatní debili co dělaj debila ze mě absolutně nesnáším........ a nakonec mi fláknul s SM58 o zem, protože byl úplně na šrot......toť zážitek z Krausberry..