Fórum
2 Ondra:
Od té doby, co jsem vyházel z aparátu všechny starší kabely, takže všechno je Klotz, reprokabely jsou všechny Tasker a veškeré konektory Neutrik, tak s výjimkou jednoho speakonu jsem dlouho neměl problém v kabeláži. Spíš se sypou kontakty v některých přístrojích - spínače, sběrnice...
Jasně že jsem taky začínal na úplných šitech, ale jednak tenkrát (1986) se normální věci vůbec nedaly koupit, jednak můj měsíční příjem byl cca 2700, - a XLR konektor stál (v tuzexu) stejně jako dneska - stovku. Myslím, že dneska je to přece jenom trochu jinak. Když chci mít dobrej aparát, tak holt musím vydržet ještě chvíli bez auta, bez dovolené... anebo je mi to jedno a radši budu normálně žít a hrát na sr..ky.
Kdybych před 15 lety věděl to, co dneska, ušetřil bych si spoustu peněz a problémů, a přesto to někteří prostě MUSÍ vyzkoušet na vlastní kůži, než si uvědomí platnost stoletého NEJSEM TAK BOHATEJ, ABYCH SI MOHL DOVOLIT KUPOVAT LEVNÉ VĚCI.
Mimochodem, uvědomujete si, že UŽ ZASE nám nejvíc škoděj komunisti? Tentokrát nikoli marxističtí, ale maoističtí...:-)