Fórum
Vasekd: Pak je taková rada nadraka.
Není řeč jen o ekvalizerech:) přece. Všechno se samozřejmě musí dobře uvážit. Než něco takovýho kupuju, tak si to musim sakra dobře rozmyslet, a jak píše Hubert-rozmyslet zda-li to nebude lepší bez toho, než s tím a prázdnou kapsou navíc. Nejlépe někde u známého poslechnout, půjčit, apod.
I ten Uli se dá mnohdy tak nakroutit aby to nešumělo, nebručelo....alespoň tím člověk získá nějakou praxi. I u něj je spousta použitelnejch funkcí.
Kdepak, člověk si to musí sám vyzkoušet. Po čase totiž dojdeš k tomu že tomu furt něco chybí, že potřebuješ spolehlivější limiter, co při záběru neprská byť nepatrně. Že ty čudlíky a stupnice potřebuješ opravdu správně "zkalibrované", tu výhybku na sub a satelity tak nějak laditelnější a schopnější.... Ale až budeš mít kvalitní náčiní, tak si ještě rád nostalgicky vzpomeneš, na čem že jsi začínal, a určitě nebudeš mít důvod to jakkoli pomlouvat.
U mě byl první level totální bastl, teď jsem přesedal na secondhand +uli+ťapko, a časem se snad k tomu EAW dostanu. A rozhodně si nepřipadám smešně a neschopně proto, že jsem začínal na totálním bastlu, a ani proto že teď jedu na tom 0 levelu. Naopak mě to dělá radost:)