Fórum

12.09.2009 22:38
#52753 detail odpovědět

A nemizí těmi detaily právě i ten prostor, který údajně prý nemizí?
Pokud je něco něčím esenciálně tvořeno, musí mizet jedno s druhým, to dá rozum. Když už se slovíčkaří, opravdu je potřeba mluvit korektně. Možná by jsme se pak hladce domluvili, a martin by nemusel posledních pět bezpředmětných příspěvků vůbec psát. Ztrátová komprese je ztrátová, o tom se tu nikdo nehádá. A ano, jsou skladby citlivější na rozpoznání detailu. Stejně tak jsou ale skladby bez detailu, kde to poznat být nemusí, a plácání, že by z toho někdo blil není namístě. Stejně jako jsou jídla co máme a nemáme rádi, jsou určitě tracky, s obsahem, jehož dekompresí nemusí vůbec dojít k žádným velkým ztrátám. Vy si pořád všichni přestavujete Nightwish(taky mám tuhle hudbu) na posraný MP3ce za sedmset i se sluchátkama při 128kb/s, až si ale představíte hardtekk při DOBŘE ZKONVERTOVANEJCH 320kb/s, také na slušném systému, bude to absolutně jiná situace. A tak nemluvme jeden o koze a druhý o voze, a dozajista se shodnem. Však jsem s Petrem mluvil, a krom toho že jsem jenom kýval \\\"ano, ano\\\" nad jeho pro mne novými informacemi, také jsem s těmi ostatními z principu souhlasil. Nevím proč to tady v davu na foru vůbec nefunguje. Z toho je mi nablití.