Fórum
2 bumla: Tak to tě můžu ujistit, že to žádnej placebo efekt nebyl. Zkoušeli jsme i porovnávat PBJ s KCAG (to už je docela drahý kabel - 7200,- za 0,5m pár s konektory a rozdíl byl opět slyšet, ale byl menší, než mezi tkaničkou za 50,- a PBJ. Možná že jsme také opět narazili na limity použité aparatury.
Já mám pocit opačného efektu - my chcípáci, kteří na to nemáme, se holt musíme utěšovat pevným přesvědčením, že je to přece nesmysl, kupovat si Accuphase za statisíce, dyť i ta moje plečka přece hraje docela dobře. Taky jsem si myslel, jaký mám doma dobrý bedny (Monitor Audio), a když jsem měl možnost přímého srovnání s ADAM S-1, tak jsem zaplakal (o to víc, že ta moje sestava zes+boxy byla stejně drahá jako ty aktivní ADAmy.)
2 LUK: no dovol, co máš proti Trabantu? V čem je tzv. moderní auto lepší? Akorát v pohodlí, a na tom přece sportovci vůbec nezáleží. A vůbec se nesvezeš tak jako ve stroji, kterej jde do smyku i při 60km/h!!! Máš pocity, jakoby ses řítil stočtyřicítkou, a přitom v pohodě dodržuješ omezení rychlosti dané vyhláškou...:-D