Fórum

01.09.2009 22:02
#52380 detail odpovědět

Když už se tady o nás mluví, tak se taky připojím. Se zvukem v Hulíně jsme nebyli spokojeni, na pódiu byl nesnesitelný hukot a zpětná vazba, jenže s tím člověk nic nenadělá. Když slíbím vystoupení, nemůžu při příjezdu na místo říct pořadatelům, že na tento aparát hrát nebudu. Na webu máme nějaké technické požadavky, které jsou ale pouze pomůckou a doporučením pro zvukaře, aby věděl, na co se má připravit. Bohužel zvukař se na náš stageplan ani nepodíval a když jsem ho upozornil, že se měl lépe připravit, řekl mi, že je to věc pořadatelů. Zásuvky 230 V byly v jednom rohu pódia, a když jsem pana zvukaře upozornil, že je potřebujeme i na druhé straně, strašně se tomu divil, nevím co zvučí, ale každá bigbítová kapela má snad aparáty rozmístěné různě po pódiu. Velice nervózně a neochotně pak elektriku natáhl. Problémů bylo víc, nebudu to rozmazávat, odposlechů jste si všimnuli sami...
Jinak jestli to bylo o nás, tak není pravda, že se považujeme za nějaké začátečníky, já hraju asi 100 let, Jenny 50 :-)), holky i když mají 16 a 17 roků (basista 18), tak toho mají už muzikantsky hodně za sebou, a co se týče honorářů, když někam jedeme poprvé, řekneme si někdy o menší částku. V případě Hulína se jednalo spíše o kamarádský kšeftík za velmi symbolickou cenu :-)