Fórum
A zase ty procesory...
Tak nevím, koupit či nekoupit. Jsme kapela ve standardním složení, hrajeme svatby, plesy, zábavy (od lidovky po rokenrol). Každý máme svůj aparát - komba (VanHorn, Park), mikrofony (Shure, Solton, Dexon...). Všechno to jde do mixu
(Behringer UB2442-FX PRO), odtud do ekvalizéru 2x15 pásem
(Dexon), odtud do zesilovače 2x400W (Mison A2400). Bedny máme třípásmové satelity + subbasy (původně AC, ale pak je předělávali v Rolay) Když hrajeme větší akci, přidáváme ještě zesilovač QSA600 a dvoupásmovky (opět AC - ale připravujeme nové, s osazením Eminence + Selenium)
I když zvuk není nejhorší, není to ono. Chybí mu síla, hutnost... (kravál to umí, to jo, ale je to takové rozházené nebo jak to nazvat).
Nedávno jsem byl na jedné akci, kde hrála podobná skupina jako my i s podobným aparátem a líbílo se mi to. Bavil jsem se se zvukařem- basistou a ten mi doporučil zvukový procesor o kterém už bylo tolik napsáno.
Tak se ptám, co tedy udělat, co sehnat, co vyměnit, předělat, abychom to trochu oživili. Hrajeme spolu osm let, akcí je dost (prakticky každý víkend něco) peněz za to moc není (sedm stovek za šest hodin dřiny - na přilepšenou). Když doma řekneme, že potřebujeme do kapely to a to a to, tak nám manželky vyhrožují smrtí.
Zvukaře nemáme. Já (hraju na bicí), když mám zrovna pauzu, tak lítám z pódia do sálu, poslouchám a upravuju