Fórum
2 Petr V.: Všichni se přece chodíme na rokec odreagovat. Myslím, že i muzikanti-profíci, protože většina z nich se musí přiživovat i spoustou obtížně zkousnutelných pí..vin; těch, které živí JENOM muzika, je fakt minimum. A i pro ně je to vítaná příležitost vypadnout z domu a ožrat si hubu. I já se samozřejmě jezdím na kšefty s kapelou potěšit, že nemusím posloucht šplechty nějakého VIP požírače many (mana-žer, odtud název funkce), dirigujícího svou VIP akci a odpočinout si od své doktorky filosofie a její Vikové-Kunětické a Phila Glasse. Těžkou práci nakonec máme také všichni, byť se v dnešní době jedná spíš o tlak na psychiku než fyzické vyčerpání.
Nemám nic proti "regionálnosti" a nemyslím, že by tancovačková kapela musela hrát jako Satriani a v textech vyřešit problémy zužující lidstvo. Třeba v sobotu v 10 mně na Vlčí Hoře vzbudila parta, která šlapala a začínala senzační peckou s výborným, vtipným antikřesťanským textem (kapela Grock, pokud vím; doporučuju). A o dvě hodiny později hrálo cosi, co se pokoušelo o covery Judas, Stounů a pod., kulhalo to na obě nohy a bylo to příšerný. Já myslím, že je to prostě jenom o nedostatku sebekritičnosti - ostatně stejně jako v řadě jiných odvětví lidské činnosti.