Fórum
Radku, 1600W na reproduktor z takovéhleho zmůstkovaného zesilovače, do neznámé 106l bassreflexové ozvučnice s neznámým laděním, navíc když neznáme zbytek apára, je akorát dobrý na průser, obzvlášť když se okolo toho motají lidé, co nemají páru, jaký reproduktor vlastně použít. Každý slabší reproduktor je prakticky instantně zbaven šance vůbec přežít. Netvářím se, že bych vždycky věděl co použít, nevím to vždycky. Nic to ale nemění na situaci, že je to průser, a je jedno jestli u mě doma, nebo u někoho jiného. První krok je uvědomění...
BC 15PS76 si nezaslouží nic víc než nějakých 600-800W zesilovač, ale je docela citlivý. V obyčejném bassreflexu to nezahraje nic moc. Nemá rád velké výchylky - nechová se při nich vůbec kultivovaně.
15NW100 by mohl jít, lidé si to chválí, já si zatím docela chválím 18" verzi.
15NW76 má menší cívku stejně jako 15PS76, takže uvažovat jen v případě že zesilovač nebude můstkován, a do reproduktoru tedy půjde menší příkon.
15PL100 jsem v subbasu ještě neslyšel, nemám na to názor.
RCF LF15G401 - dost slušný reproduktor, dobrá citlivost, při nadměrných výchylkách se chová velmi kultivovaně, můžu ho doporučit.