Fórum
2 Petr Berka: (Neexistují žádné výkonné zesilovače "s parou" a nízkým DF se dvěma tranzistory.... ) Ale existujú a to čo píše BV je pravda. Ty asi poznáš iba jeden tranzistor s Ic 10A pri napr. Uc 40V a aj to som už dal dosť. A to že sa robia aj iné a ďaleko výkonnejšie a dokonca hybridy s viacerými kolektormi v jednom púzdre ti nič nehovorí. Však už posratá KD503-ka v TO3 má dosť nizky odpor a dosť veľkú prúdovú rezervu na dobré basy a keď sa zapojí ako napr. v Macrotech 2400 tak ti budú stačiť po páre na dosiahnutie DF viac ako 5000 na Svorkách a bude to hrať ako vínko. A tej pary tam budeeee, samozrejme rátam kvalitne urobený zdroj. A kašlite na to, lebo napr. CAMCO a LABGruppen vôbec nemá vysoký DF ako niekedy písal CROWN pri Macrotechu a pošle ho s prehľadom do kúta. Takže to nie je iba o počte tranzistorov. Ja teda končím, ale už mi to tu nedalo sa neozvať. Iba jedna rada, zájdi si k BV-mu vypočuť jeho napr. Hi-Fi konce a uvidíš čo možno dokáže jeden pár trandov. BV ma upresní ak som dal málo :-) A hlavne nenápadne :-) Majte sa.