Fórum

Ondra
18.08.2009 19:37
#51835 detail odpovědět

Jo mam co studovat, to je jasné, a vždycky toho bude hodně co ještě nevim. O člověku, kterej řekne že už se nemá co učit, a všechno dávno ví, nemam valný mínění. Já žasnu jak okamžitě, aniž by jsi mě alespoň trošku znal dokážeš mě ohodnotit. To je úžasný:).
Pleteš dohoromady dvě věci: princip funkce symetrického kabelu, a princip vytvoření souhlasnýho napětí na sym. vstupu oproti kejsu u zařízení, které je připojené na vstupu k jinýmu výstupu a to bez spojené země, a zároveň druhé přípojné zařízení má na svém kejsu jiný potenciál než ono první zařízení. Jakože v obou jsou spojeny středy, nebo zvolené referenční nulové body napájecího zdroje s kejsem. Pokud bude dost velké snadno odpráskne nějaký izolant na tom vstupu....třeba vstup OZ oproti zemi. To je celkem zřejmé, proč s tím nesouhlasíš? Samozřejmě se toto stane v praxi výjmečně a i tak jsou ty napětí zpravidla malý na to aby něco odpálili, proto můžeš argumentovat tím, že máš praxi 30let a nikdy jsi toto neviděl, ale princip nepopřeš.
Že by jsi toho měl hodně co studovat bych ti záhy jednadvě dokázal neboj.
Mimo to ta věc s těmy počty trandů je také zřejmá a jednoduchá, opět nesouhlasíš...? Berka to samé, proč matete lidi co si to tady čtou....? Jsi další z řady co si myslí že praxe je všechno. Omyl.

blefo omyl, ve škole se naučíš něco, co by jsi nikde jinde nesehnal a pokud tě to ke všemu baví....Že je škola naprd říkají ti co ji nemají....to je typ. česká vlastnost, ve škole tě učí teorii a ty si to pak musíš sám konfrontovat s praxí. Samouk bastlíř se nikdy tu teorii nenaučí, byť ho to bude sebevíc zajímat a proto se často bude mýlit. V tom je ten propastný rozdíl mezi těmito dvěma druhy lidí. Jaký vztah lidí ke školám taková kvalita národa....nejradši školy zavřít a bylo by co:)? Ovšem škola praktikovaná metodou dostuduj za každou cenu i když tě to nezajímá je škola nahouby.