Fórum

18.08.2009 15:00
#51825 detail odpovědět

Nene, já do toho ještě jednou píchnu. Sinclaire, tvrdil jsi, že za stejné peníze jsou Cresty oproti QSC jasně lepší. Které modely to tedy jsou, a s kterými porovnáváš? Když jsem se rozmýšlel zda RMX nebo Crest, tvrdil jsi že crest - protože za podobnou cenu hraje mnohem lépe, a najednou je to zesilovač pro holoprdelníky, co nejde hnát v můstku?

Tvoje úmysly jsou možná oceněníhodné, svatozář ti jistě jednou naroste, ale opravdu ti není rozumět žádný názor. Když vidíš nějakýho holoprdelníka, tak mu to vpal mezi tykadla jasně a zřetelně, že prostě slušnej zesilovač začíná na ceně 30 000. Občas to neuděláš, a pak vzbuzuješ dojem, že by snad nějakej crest do v ceně 15-20 litrů mohl bejt skoro stejně dobrej. Mě jsi tím tedy hodně zmátl.

Momentálně to ale vidím stále na QSC. Má větší podporu, lepší reklamu, větší kompatibilitu mezi zvukařema, lepší dokumentaci (Pamatuju se, jak jsem při předmětu technická dokumentace dostal čtyřku za dokumentaci, přestože výrobek byl na jedničku, a teď s tím souhlasím....)
A bůhví co ještě. Kluci od Crestu jsou hovadský prasata, Ať maj zesy sebelepší.