Fórum
Já také aktivky nemusím,ale jediná možnost jak dokázat rozdíl, je vzít srovnatelnou bednu např . (JFX590i) , kvalitní zesilovače , stačí jen 2/3 výkonu než u aktivní bedny, DSP a porovnat. Rozdíl uslyší každý. Je to samozřejmě řešení nepoměrně dražší.
Spíš mi vadí,že je uvedený u TT25 -A max.ak. tlak 136dB a to ještě tak,že navozuje dojem,že se jedná o celé pásmo. Další věc je ten zavádějící graf ampl.charakteristiky u TT25-A, který vypadá,že její ak.tlak při 1W atakuje 106dB. I když tam vůbec není psáno ,za jakých podmínek to měřili. Normálně se osy v grafu stupńují po celých číslech a ne po 2,8 dB. U pasivní verze už je to normálně a na tiskovou chybu nevěřím.
Kdo potřebuje kvalitní aktivní box za rozumné peníze a dokáže srovnat svoje potřeby v ozvučování a realnými možnostmi boxu,tak je to velmi dobrá volba.
Jinak TT25-A jsem zapůjčený pro soukromý testík měl(její majitel byl při tom a třeba se ozve), mám i JFX590i a abych měl etalon co 136dB ak.tlaku je,tak jsem si pustil KF650z,kde parametrům věřím a i vlastní konstrukci třípásma, kterou mám změřenou:-).