Fórum

12.08.2009 12:19
#51612 detail odpovědět

Česťa > Přesně něco takového jsem čekal..Ano jde mi o dobrou věc. Sice to hraničí s idealizmem. Předsi jen majitel je majitel. Někde se prosadit je občas sakra problém. Stálo mě to hodně času a energie, vytvořit takovou smlouvu jako je to co máme a dost jsem se na tom spálil, než jsem to dorobil do formy existenceschopné.. Předpoklad je samozřejmě takový jako předvedl Česťa, majitel si bude určovat co chce a co ne.. Samozřejmě pro stabilní kluby je trošku jiná situace, samozřejmě pokud majitel chce může si udělat svoje, v tom se nikomu nebrání.A pokud se spálí jako že se na 75 procent spálí(to už je tak nějak ověřeno), že si pozve individum které nepozná cinch od XLR konektoru je věc druhá..(tím je myšelno kam mám zapojit ten mixák(??)).
Co se týče těch školení, když předsi jako firma chci zaměstnávat nějakého zaměstnance.. proškolit ho v bozp. a naučit je k čemu..?? Jak pak mám někoho někam poslat když teda on má zájem hrát ale neví co je k čemu??

Kouba> Divil by ses kde to všude prošlo.. Majitel:Hrajte za jakou cenu chceme.. DJ: Dejte víc.. Majitel: To si můžu pozvat někoho jiného.. DJ: Ano to můžeš.. ale pak splačeš nad tím jak to skončí... : : Pointa z toho je že majitel samozřejmě chce aby mu to vydělávalo.Pravidlo je že když si někoho pozve z právě těch 75 procent ho to bude stát víc usilí.A to je hodně pokud se jedná jen o to hraní... A samozřejmě chce aby se akce dělali, takže v podstatě je to začarovanej kruh.. Tohle je takové malé ale milosrdné řešení.. Samozřejmě je nesmysl po pořadateli požadovat plnou sazbu za to že neměl naplněnou kapacitu klubu..(Samozřejmě výdělek je přímo úměrný tržbě baru, o vstupném se bavit nebudu to nepokryje ani částečné náklady..) Tohle to je opravdu dlouhé a náročné téma...