Fórum

12.08.2009 11:48
#51609 detail odpovědět

Kouba: Co je mi ale po riziku? "Hrát" není na odbyt rizikové, a pokud tě někdo tahne spolu s jeho problémem, tak je to akorát pěknej vychcánek, protože když výdělek není, tak nedá, a když výdělek je, tak stejně nedá dobrou vejplatu. Srát je všecky... Tohle mne opravdu namíchlo.
To je přece práce pořadatele, aby uspořádal akci, která se zaplatí. Pokud se nezaplatí, tak selhal on při výběru náplně akce, a osazenstva které akci tvoří.

Česťa: mám to štěstí, že mě nic netlačí, ale neexistuje, aby si Pořadatel diktoval něco víc než cajky co si mam donést, řekněme rozestavění aparátu, a co se bude hrát. Tedy rozhodnout si můžeš, ale uvědom si, že ti takhle může utýct pár slušnejch zvukařů(majitelů apára, kapela...) kvůli rozmarům.
Pokud jsem to tedy správně pochopil - tedy nikdy si nenechám kecat do toho, že by třeba použili nějakýho svýho zvukaře, co je rád že ovládne levnej CD player, v kterém je médium naplněné 128kb/s MP3kama, a první jeho pohyb co udělá je "švuňk" a hlavní gainy všeho co vidí do plnejch. To bych ho vynesl v zubech i s pořadatelem, kterej si takovýho kreténa najal, a ještě mě bude nutit si kurvit aparát....