Fórum

26.11.2003 23:12
#516 detail odpovědět

Výhybka se zřejmě přes ten litr nevyšplhá a jsem rád,že to až tak nehoří,mám nějaké ty resty,každopádně Delta 12LF a D210TI je v pořadníku na ladění.S nástrojovými reproboxy moc neporadím,ještě tak klávesy,to je nejjednodušší :-))),ale u elektrické kytary a basy je ten reproduktor často (zrovna jako zesilovač a třeba trafo) součástí řetězce,který zvuk TVOŘÍ a ne jenom reprodukuje a navíc jsem se tím nikdy moc nezabýval,mám prostě jiné"odborné pozadí".Jsem proto velmi rád,že ta kombinace,kterou jsem pro nějakého Radkova kamaráda na dálku a nablind navrhl obstála zvukově,nebyl jsem ale zas tak mimo obraz,abych to dělal jako součást péáčka:-))) Použití 12" s celkem rovnou charakteristikou a vůbec ne typickým "kytarovým" zvukem,jakým je třeba P.D.12-150 není až taková blbost,Celestion Sidewinder se na kytaru taky dal použít a dneska barvu a zkreslení dělají často krabičky a modelingy,takže není nutné to dublovat ještě reproduktorem.Fane má řadu reproduktorů,určených pro muzikanty,pokud můžu soudit,fungují slušně,nechodí nám je lidé házet na hlavu s tím,že to špatně hraje.Širší výběr by byl v Celestionu,ale nemyslím,že to s ním v Česku nějak moc funguje.Behringer a Metronix,to je rozdíl asi jako mezi Mnichovem a Plzní a to přesto,že je jeden z Asie a druhý z Evropy:-(