Fórum

Ondra
07.08.2009 12:56
#51514 detail odpovědět

Jo asi jsem si musel taky namlátit hubu. No co se dá dělat aspoň jsem se ponaučil:).
Skoro nikdo si jí neváží, SKORO, jelikož těch druhejch lig jak píšeš je zdaleka nejvíc. Já mám třeba známou, co fakt zpívat neumí ale její kapela, co trvá cca 3 měsíce už byla někde na vystoupení. Taky to co hrajou, jsou příšerný sračky. Na veb si daly nahrávky v kvalitě snad telefonní....to mluví za vše.
Jo má to s tím hodně společnýho, jelikož jsem samozřejmě vybíral lidi co to co by se hrálo normálně poslouchaj. Takže je to spíš o lenosti a o tom že jsou zvyklí právě na akce prakticky zadarmo někde, kde je třeba normální pódium a živý kapely....jenom proto že to někdo zasponzoroval. Ty lidi si prostě blbě zvykají na to že za tohle se neplatí. Pak vohrnujou nos nad vstupným za 100 ale pak tam prochlastají třeba litr.....je to prostě hnus. Taky k tomu ke všemu přispívá i to, že se snižuje úroveň umělců-dnes na pódium pustěj každýho vola co půl roku řeže do kytary. Pak to podle toho vypadá. Proto je taky to nízký vstupný typu 30kč. Prostě fuj a hnus