Fórum

01.08.2009 18:37
#51348 detail odpovědět

ZUŠ Netolice :
Noční můra všech servisáků - když reklamovaný výrobek v servisu nedělá to, co údajně dělat mě, tj. bručet, šumět atd. Sám jsem servisák a vím, co to je a o čem to je.
Bohužel v tom servisu nejspíš nemají rozvětvenou kabeláž, divno-jinak zapojené země v konektorech apod. Pak se skutečně může stát, že i jinak zcela bezvadný výrobek prostě bručí, jeho novopečený majitel je nasraný jak čert, ale nasraný může být tak leda a maximálně na sebe a úroveň svých znalostí o PA technice.
Jednou jsem byl víceméně na poslední chvíli přivolán k užuž málem reklamované RMX1450, která po propojení s velkým DJmixem nesnesitelně bručela, kdežto původní starý zesilovač byl zcela zticha. To byl víceméně také odrazový bod pro potenciální reklamaci - starej zesák nevrčel a nový vrčí, takže ten nový je evidentně špatný. Opak byl pravdou - starý zesilovač MM electronics měl uvnitř upálené odpory, spojující PE se signálovou zemí, takže to bručet nemohlo. QSC má toto propojení značně festovní, festovní opláštění měly i propojovací kabely, což ještě umocnila kombinace dvou zásuvkových okruhů.
Stačilo na straně DJmixu otevřít XLRka a štípačkama uštípnout stínění od pinu 1 a bylo po problému, což jsem neopomněl patřičně zdůraznit.
Udělal jsem z nich debily a od té doby mě nikdo z nich už nezdraví...