Fórum

01.08.2009 15:51
#51345 detail odpovědět

Dobře, možná jsem ten příspěvek správně nepochopil já, nemám teď čas to znova probírat, mám práci. O tu jde na začátku i na konci, na hrozném množství práce je to postavené, vždycky. Proto jsem i tady pečený vařený, proto nemám žádné neděle a dovolené, proto skáču po každé příležitosti. Žádný plat s tím nemá co dělat, to ve vás buď je anebo není, na školách se to nevyučuje .-) Já bych za aroganci pokládal spíš to, co tady předvádějí mnozí jiní. Kdyby za mnou nějaký výsledek nebyl velmi dobře vidět, tak bych na jejich místě asi skromně šoupal nohama někde v koutě .-) Ano, já si také myslím, že by jeden člověk měl být trvale zaměstnaný pouze takovou "průběžnou inventurou", která by napravovala chyby v evidenci co nejdřív. Nemáme to nyní moc dobře ošetřené. Další člověk by měl trvale objíždět stávající i perspektivní obchodní partnery a nabízet jim nové zboží, svážet případné neprodané komisní atd. Ještě jeden by měl trvale monitorovat všechny vyhlášené soutěže, aktivity obcí v pořizování techniky z naší branže atd. Asi spíš by to mohli být dva až tři lidé v jednom oddělení. Pak bych rád rozšířil a zprofesionalizoval propagaci, přidal překlady recenzí, zajímavých publikací atd. Máme i na následující roky kde expandovat a co vylepšovat, není to všechno jenom o značkách, těch bychom dneska už mohli mít víc, než kolik vůbec chceme. Od určité velikosti se vám nabízejí samy.