Fórum

01.08.2009 13:36
#51341 detail odpovědět

Ne, nepochopil jsi to vůbec. Mne už dneska nemusí zajímat jenom jednotlivé značky reproduktorů, protože jich zastupujeme tolik, že si zaručeně vyberu líp než kdokoli, kdo má jenom jednu. Teď hledám optimální osazení pro speciální bedny 15+2" a z jedné značky by to prostě nešlo, bylo by to horší anebo dražší. Výsledkem bude 15" odjinud, driver odjinud a horna odjinud. To si prostě jednodruhová konkurence nemůže dovolit a proto nikdy nebude úspěšná. Tohle je mimochodem lekce od EAW. Ano, mraky zákazníků se odpuzeny mou arogancí vrhají kamkoli jinam, aby utratili za cokoli jiného, s čím jsou pak samozřejmě neskutečně spokojeni. Akorát nechápu, proč musí chodit sem mi to vykládat, proč se nerozplývají na stránkách Intonu nebo BV audia ? S těmi čínskými hadry bych doporučil přitvrdit, proč taky nenapíšete, že je správné jíst hovna, protože miliardy much se přece nemůžou mýlit ? TO je přece ta notoricky známá odpověď, já jsem ji slyšel už mockrát. Že by vám to připadalo už opravdu blbé, psát to z pozice BV audia právě Prodance a na stránkách Prodance ? Ondro, přečti si znova svůj příspěvek a bude ti jasné, že jsi spletl příčinu a následek. Svoji úroveň si děláš sám a jestli máš pocit, že ji sráží už to, že se tímhle oborem zabývám po technické stránce mnohem déle než ty, tak se asi v kramflecích moc silný necítíš. Na mne skutečně nedělá vůbec žádný dojem, ke komu jsi chodil na jaké přednášky, tady je Rhodos a tak tady (v našem byznysu) skákej. Až doskočíš někam výš, tak nám dej odkaz a my se na to podíváme. Jinak jsou to jenom takové sebereklamní řeči, podstatně méně podložené, než ty naše, protože co jsme my, to tady každý ví. Zapomeň rovnou na to, že jsi někoho prokouknul, to se ti nepovede kolikrát ani s lidmi, které znáš zblízka celý život.