Fórum

Ondra
01.08.2009 11:53
#51334 detail odpovědět

Ale ne Huberte, vůbec si nepletu příčinu a následek. A přestaň se mě snažit srážet na nějakou nižší úroveň mladého a nezkušeného hovádka. Je to nefér a směšné!!!Já do tvejch řečí vidím jak do hubený kozy-snažíš se mě v tichosti uklidit do kouta aby se nerušeně a pomalinku zapomínalo
na ostatní výrobce/prodejce. A vám to zvýšilo zisk. Je to prosté a dělájí to všichni.
Ne opravdu nevím jak to u vás chodí!!! Jsou dvě cesty: buď obchodujete jako každej jinej(se vším všudy), nebo černě či šedě:)....spíš to první ne! Opravdu nejsi jedinej obchodník v čr:). Byl jsem na brigádách u hodně firem a všude je to stejné(i u kamaráda ve firmě-a ten krásně poreferoval), čtu na netu, poslouchám zprávy. Jeden semestr jsem chodil na krásné přednášky Doc.Fialové-ekonomka jak blázen, pak jeden semestr k různejm lidem, mezi nimiž byl velice často i člověk kterej se už dlouho pohybuje hlavně ve státní sféře: Ing.Erik Geuss-mimo jiné niní:Od r.2007 pracuje na ministerstvu průmyslu a obchodu jako ředitel sekce strategie a ekonomiky průmyslu, Pak třeba Prof. Starý, Doc Vašíček.....ti všichni by tebe v oblasti obchodu strčili do kapsy. Dodali mě dost informací o podnikání, abych si mohl udělat velice dobrou představu o tom, jak to celé funguje:) takže se nesnaž z toho dělat něco tajemnýho.
Víš ty řeči o tom jak někomu ujel vlak jsou vedle jak ta jedle. Vlak může ujet v počítačovém světě, v internetovejch vyhledávačích, apod. Ale vysvětli mě v čem může ujet vlak výrobci jednoduchoučkejch udělátek pro výrobu rámusu:)? Vždyť je to proboha jen kus magnetu s cívkou, papírovou membránou a košem z kusu kovu. Co má třeba RCF za takovou příšernou výhodu v těchto materiálech že hraje výborně a naopak Beyma nehraje vůbec? To má Beyma magnety z paíru či co? Nebo ty RCF pracujou na nějakým novým záhadným principu?
Krásně to vystihl BV:)