Fórum

01.08.2009 10:09
#51328 detail odpovědět

Potřebujeme poradit s brumem u RCF Art 315. Zakoupili jsme tři kusy u Prodance Praha. U jednoho reproboxu po určitých minutách ochrana box vypne. Jinak tento reprobox jen lehce šumí a na basech nebrumí. Další dva brumí na basech. Kontrolu provedli tři místní zvukaři a ihned poznali,že boxy nepřirozeně brumí. Já ve škole mám PA aktivní od RCF 3.500W a nic nebrumí. Tyto Art 315 používám na odposlechy a je trapné, když právě takovéto malé "bedýnky" vytvářejí tolik brumu (i když nejsou do ničeho zapojené a jsou je na zdrojovém kabelu). Při reklamaci jednoho "brumového" boxu mi opravář Prodance volal a byl hodně nepříjemný. Nakonec jsme dostali box, špinavý a nevypnutý nazpět s tím, že žádný brum neslyší. Když jsme reklamaci opakovali, sdělili nám, že brum je v rámci tolerance firmy RCF a že to nebudou opravovat. Jsem zvukař a poznám problém v basovém zesilovači - jen jsem takový úlet nečekal od RCF a od Prodance také ne. Mohl by někdo poradit co mám v této situaci dělat? V. Kazda ředitel ZUŠ Netolice zus@netolice.cz Tel: 777 948 388