Fórum
Marek R:
Jednoduše proto, že jsem ještě nikde neviděl, že by to někomu bylo ku škodě, a když se do takového "řešení" zapojí kabel, tak vždycky funguje, ať je zapojen na kterékoli dvojici pinů, nebo v případě čtyřvodičového kabelu jsou bezpečně zapojeny všecky čtyři vodiče a póly v konektoru.
george:
hehe, obráceně. to Ty a smečka kolem tebe se ptá na Beymu a nutí mě odpovídat jen co o ní zavadím. Začlo to tím, že si snad myslíte, že Beyma v kopii SB1000 je snad správně, a teď to pokračuje dále.
podívej se, to je individuální. Mě se třeba v EM15Bass nelíbí žádnej reprák, protože se mi nelíbí ani EM15Bass samotné.
Problém je ten, že jsem od 100% vlastníků Beymy které jsem potkal slyšel jen dvě možné věci. První je, že je to nahouby, rozbíjí se, mizerná podpora a že už si beymu příště nekoupí. Druhá možnost je, že to jsou uplně skvělý repráky, a že ten aparát je původně vlastně po Paul Van Dykovi, a je to boží, a když se na to kouknu, jsou to kopie právě těch SB1000 s Beymou 18LX60 uvnitř. Můžeš se ject podívat třeba do Gappy v Čistý u Rakovníka, a nejen tam. Jestli se ti tohle zdá v pořádku, tak už nemám dalších otázek ani odpovědí.
Nehledě na to, že 3ks takových SB1000 na stranu nestačilo dvoum reproboxíkům od LA, ať tam s tim kroutil kdo chtěl.
Jen mi pověz kteří profíci používají staré slabé feritové modely Beyem?