Fórum
Hubert: tak přiznávám, že jsem nemocný, protože mi na kvalitním lidském životě záleží až chorobně. Vyšetření problému je na místě. Někdy za to opravdu nemůže třeba pořadatel, jenom ukazuju na fakt, že tu budovu postavili lidé, a lidi ta budova zase zabila. Letadla padají kvůli absurdním technickým problémům, a špatným technickým prohlídkám. Dorazil mě nějaký článek na seznamu, jak se letecká společnost odhodlala udělat technické prohlídky svých letadel ,ale až po té, co při letu objevili v letadle díru jak vrata :o)
Ožralci a ostatní, u těch to beru tak, jako kdyby to udělali vysloveně naschvál. Pro mě je to horší přestupek jak zanedbání.
Ty michale, a ostatní co píšete takový super věci, opakuju, jděte vysvětlit těm polomrtvejm, jak jste tu stage dobře a pevně zajistili :D
Když je tedy hodně špatné počasí, a lidi to vědí, no tak prostě akci zruším, a prostory vyklidím, pokud na to nemam možnosti, nepořádám akci. Co vím, tak tady žádný tornádo v tu chvíli nebylo, prostě to jen hodně fouklo. Byl jsem v tý době v práci - taky jsem viděl tu smršť. Bál jsem se o auto, protože padaly 2cm velký kroupy. Naštěstí jsem ho měl v závětří ocelový budovy, s metr širokejma pilířema. Ono taky nejde právě o to jištění, ale o to, jak ho ta konstrukce potřebuje. Když se hold nechá podfouknout, tak opravdu jištění nezabere.