Fórum
ty berko a ostatni co pisete take sprominutim kokotiny. kolikrat ste byli nekde v rezii nejakeho velkeho koncertu? v backstage nejakeho festu? ze tu pisete jak to vsecko funguje a tak. ty stany jsou ukotvene kurevsky. snad co dva metry je zabity ten dvoumetrovy kul do zeme, ktery jde hooodne tezce vytahnut, kdyz je takych kulu kolem stanu vice jak 300 a kazdy ma na sobe tak silne lano ze by zvedo s prehledem nekolik betonovych panelu, tak to asi nebylo jen tak poddimenzovane. jenze kdyz oni ti debilni vseznalci nezazili ani poradny vitr, ktery ktery rve strechy a tornada ktere si s obytnymy tezkymi karavany na poli jen hazi, tak si nedokazi predstavit ten velky vitr co tam byl. a to se muzete i posrat a stejne se urve. asi nejsou kokoti a nedali ten stan na tri lana, proste to je jina liga nez vy znate. prestante kecat take kokotiny, pak s vama zacne normalne mluvit i nekdo kdo ma take sceny na starost a vy ho poproste s flaskou v ruce aby vam ukazal jak to funguje, aby ste nemluvili take debiloviny, bo to se uz fakt neda. a jeste jednou musim napsa, a sory za to admini, berka ses pekny debil, kde das ty lidi? jak jim zarucis bezpecnost? to musi byt vsecko postavene na zemi(bedny pult muzikanti a i svetla, bez jakehokoli podia a ramp a podobne aby to nemohlo spadnut? to chces delat jake dimenzovani bezpecnosti? to chces aji basovku osmitisicovku rcf kurtovat kdyz stoji na podiu? protoze nam ji to prevratilo na boka to byla na rovnem povrchu, jo vlastne ja zapomel ze ty ses blbecek co se podiva na fotky a uz tomu rozumi,ale nidky si nic podobneho nezazil. opravdu, funguje to jinak, a nepis tu take hovna, ses jak mamly. mozna jsem jeden z mala ktery to tu i napsie kdyz ho to stve:-)