Fórum
MAD : Ještě Jackiesi, k těm "blbečkům", co chtěj, aby se jim zaplatil jejich předimenzovanej, drahej aparát do roka, a pak mohli jenom cpát do kapes "vejvar": Vem si ceník Prodance (nebo kohokoli jinýho) a počítej: když chceš jednoduchej, slušnej aparátek na akcičky i venku pro cca 1000 lidí. Bez monitoráku, 4 mon. cesty, standard, žádnej luxus; přidej si k tomu nějaký světla a jseš v tom za meloun jen to fikne. A myslím, že většina lidí je ráda, když se jim to vrátí tak za ty 4 roky ježdění, pokud drandí víkend co víkend...
Seď v hospodě, toč pivo kropilákům, cpi do kapes "vejvar", ale proboha tě prosím, už sem žádný moudra nepiš.
----------------------------------
Chtělo by to číst mé příspěvky pořádně. Zkus to ještě jednou.
(nechce se mi to hledat, ale určitě jsem tam vypíchl slovo " NĚKTEŘÍ " a "nejlépe za rok")
Nejste tady jediní, kteří se pohybují v těchto vodách déle.
Já mám za sebou také 25 let kdy jsem se muzikou a tím okolo živil.
Umím dokonce i počítat a klidně si můžeme přesně tvůj příklad výše podrobně rozebrat.
Jaká je POTŘEBNÁ! síla a kvalita (hodnota) vybavení pro různé TYPICKÉ akce, kolik je za to peněz, kolik kšeftů je za rok a zůstatková cena aparátu za kterou se dá opět prodat,
Stojím si za tím, že NĚKTEŘÍ zvukaři nepřemýšlí nad situací a nakupují zbytečný, drahý,
předimenzovaný aparát o který není zájem a pak pláčou, že jim ho nikdo nechce zaplatit.
Na to pořadatel (nedotovaný, nesponzorovaný), nebo lidé na vysoké vstupné v dnešní době prostě nemají.
Ohání se pak akorát jeho kvalitou a hořekuje jak okradená babka.
Ale nad tím se pořadatel musí jen kysele usmát, protože jemu MUSÍ! (i kdyby třeba i rád) stačit jiný, menší,levnější, méně kvalitní,
Ovšem. Víceméně většiny dostačující pro danou akci i pro potřeby lidí a jejich uší .
Do krámu se to tady některým nehodí.
Opět si tu asi vyslechnu nějaká sprostá slova, a jací jsou zvukaři chudáčkové, ale mě to nevadí :)