Fórum

16.07.2009 13:44
#50779 detail odpovědět

Petr:
ne, ty folklórní záležitosti si řeší samy Lázně svým člověkem a co si budem povídat, bývá to tam otřesné.
Nicméně jsem to několikrát v dávnější minulosti dělal, ovšem Lázně zjistily, že jsem pro ně na státem plně dotovanou akci příliš drahý, nevyvařili by tolik pro sebe a tak si tam osadili svého člověka, který to dělá za pár šušňů. S šumícím a prskajícím mixem Behringer, věčně přebuzenými aktivkami RH Sound, které dávají místo papírových 300W \\\"celých\\\" 130W a s těmi nejlacinějšími AKGčky, jaké se dají koupit, nezachrání to ani dvě CMV563 zavěšené nad sbory. Dělají tak lázním a městu akorát ostudu, idioti.
Několik let předtím to ten člověk zvučil na prastarý, ale mnou zgenerálkovaný a vyšolíchaný powermix TESLA DISCOMIX 8-480, kdy to hrálo lépe a více, než s těmihle čínskými sračkami.
Že jsem občas nerudný není tím, že bych se zavřel do kulturáku - ostatně tam mám aparát, o kterém se spoustě lidí může jen zdát, dělá se na něm fajn a nic mi nekazí náladu.
Je to částečně mým totálně nechápavým postojem k lidem, kteří si nakoupí hromadu hoven, snaží se z nich uplést bič a ještě s ním i zapráskat.
Dále může má nerudnost být způsobena klidně i tím, že kam se podívám, tam jdou věci k horšímu, místo aby tomu bylo podle všech zákonitostí opačně.
Uvedu příklad: momentálně se tu \\\"generálkuje\\\" interhotel Alexandria, což byl kdysi velmi hezký a uvnitř neskutečně příjemný hotel s kompletními PŮVODNÍMI interiéry z 30.let minulého století, prostě nádhera, funkcionalismus snoubící se s leskem a slávou tehdejší doby. Co myslíte, že ty prasata architekti udělali? Kompletně všecky bezvadně zachovalé interiéry z masivu shořely za hotelem na hranici jak Jan Hus, všechny sádrové plastiky a další dekorace na zdích jsou na šutr okopané a kam se podíváš, tam jsou namlácené sádrokartony, dřevotříska, ocel, beton a sklo.
A tak je to se vším...i ve zvuku.