Fórum

16.07.2009 11:53
#50766 detail odpovědět

Leošu, díky za uznání, ale určitě bude víc takových, namátkou bych vzpomenul třeba svého nejbližšího "konkurenta" Tondu Janů. Máme spolu velmi dobré vztahy, dohazujeme si termíny a kontakty když se někomu něco kříží a ceny držíme podobné. Na ten jeho Renkus Heinz se dá utočit také dost slušný zvuk, měl jsem si to možnost zkusit už dostkrát, a jinak je to pohodový člověk.

Co se týče cen aparátů, shodou okolností jsem si to u nás nedávno nahrubo sčítal a k mega se blížíme. Přitom se jedná o něco v podobných intencích o nichž níže píše MAD. Neživí mě to, baví mě to, no ale nejsem takový blázen abych s tím někomu tajtrlíkoval za patnáct stovek. Startovací cena za "standardní tancovačku" je u nás 5 tis., to je polovina PA, 4 mon. cesty a zákl. osvětlení "na ksichty" a 4 čínské LED pary zezadu na dobarvení. Pokud se bere celé PA, vytahují se ot. hlavy, staví rampy, apod., tak to jde úměrně nahoru cca až k té desítce, podle rozsahu akce. S pořadateli si to nekomplikujem: dáš - máš zvuk+světla, nedáš - trhni si.