Fórum
Petr:
Nevzdaluju se příliš z města, protože je tu -alespoň v sezóně- práce poměrně dost, nemám starosti s dopravou a neztratím tolik času cestováním tam a zpět., mám totiž zvučení jako víceméně vedlejší kšeft, hlavní je servis. Lze na mne narazit na lázeňské zóně, v Elektře a čas od času i v nějaké vedlejší vesnici, když dodávám apec na dýzu nebo vypadne zavedený /a levný/ zvukař nějaké kapely. Nepohrdnu ani Evou a Vaškem, i když mi z té hrůzy pak dva dny brní hlava-tihle dva človíčci totiž znají cenu práce zvukařů a v podstatě platí ze všech nejlépe. Ukroutím slušně i dechovku, za těch třicet let, co se ve zvuku pohybuju, už jsem se leccos přiučil :-)
Ano, líbí se mi, jak to dělá Aleš Blahušek, velmi dobrý zvuk s efekťákem snad za mega má i Jirka Skalák. Františka jsem ještě neslyšel, oni se totiž zvukaři na kšeftech jaksi dost dobře nepotkávají...
Jinak se mi svou pohotovostí líbil zvukař, který cca před 6 týdny zvučil venku před Společenským domem v Otrokovicích pár místních mladých kapel, mezi jinými kapelu Vixen revival. Ty holky měly šťávu a drajv a on jim to minimálně nezkazil. Celé PA byly TTčka a TTSka, což je sestava, se kterou dokáže hrát kdejaký blbec a pokud není hluchej jak dělostřelecký kůň, tak ani na mixu toho moc zkazit nedokáže...