Fórum

16.07.2009 03:50
#50752 detail odpovědět

Tak dneska SOULFLY v Akropoli, chlapci si s sebou nepřivezli ani FOH zvukaře, takže jsme se s kolegou chvíli prali o to, kdo bude dělat předek - a já prohrál, takže jsem stál za monitorákem. Muzika paráda. Pan Cavalera pořád umí... a jako předposlední skladba kultovní "Roots"...! jak by řekl pan Novotný, "řvali a mlátili do kytar".

2 Benny: Díky moc, - neboj se, už jsme odhalili příčinu zkreslení Varťákova zpěvu a s Tvým aparátem to nemá nic společnýho... snad jsem to nesolil tolik, ono se to okamžitě zdá, jakmile se ozve nějaký nakrchaný zvuk... Tak zase někdy - a ozvi se, jestli dopadne to d&b, na to jsem moc zvědavej! To bych si ipřijel někom poslechnout.

Jackiesi, tvoje moudra mně osobně vaděj mnohem víc než Sinclairovo jadrnosti, ale aby se puritáni nepohoršovali: běž do konečné části zažívacího traktu! Nevím, proč by měla bejt nenažranost, když si kvalitní odborník ve zcela specifickém oboru, navíc třeba s 20 lety praxe, chce vydělat aspoň tolik, kolik má kdejaká pipka se středoškolským vzděláním, pracující v marketingu nebo v reklamní agentuře - což tady v Praze znamená mezi 30 a 50.000,- měsíčně. Za práci!!! - nemíchat do toho amortizaci za aparát!!!

Ale s doktory bych se zas nesrovnával - já osobně k nim teda úctu mám a věřím jim: koneckonců, když něco po**ru já, tak bude 800lidí naštvanejch, ale nikdo neumře. A myslím si, že dělat atestace a pod. taky není pr**l: představte si pánové, že by vás někdo zkoušel z akustiky, fyziky, elektonických obvodů...