Fórum
To: sajdis
Vypadá skvěle (u bedny opravdu podstatné), tlak a citlivost parádní, ale je to konstrukčně dost náročné, je to horn takže s vnitřním nasazením moc nepočítej a nedávno tady kdosi psal že se mu v tom upekla dvě PD1850. Prý mají ta repra dot problémy s chlazením uvniř. Někdo doporučoval hliníkové víko, ale nevím nevyzkoušel jsem. Já jsem taky exot. Jsem upjatý na BandPAssy.
To paolo.
Konkrétně u těchhle hasičů v tom mám úplně jasno. Mamka jim dělá pokladníka a věř tomu že je to skutečně akce pořádaná proto aby se pobavili lidi.
Nikdy jsem neměl tendenci se kamkoliv srát a ani by mě nebavilo zvučit pro 1000 a více lidí. Je to velká zodpovědnost, motá se kolem toho moc lidí někteří to myslí dobře, ale většinou to jsou ostřílení ultrazmrdi co chtějí jenom ždímat prachy, protože vědí, že každý z návštěvníků produkce je v kapse má. Takže jenom špekulujou jak je dostat. Jednou jsem se zařekl že to budu dělat pro potěšení a tak to taky zůstane. Kdybych z toho měl mít nervy (jako že někdy mám i tak) asi bych to poprodával.