Fórum
Ne není to úděl zvukařů!!! Je to úděl jen těch blbečků, co to údělem nazývají.
Kaligula: to jsi mě dostal Lékaři:))) Kolik máš na hodinu? Můj otec toho času pracoval cca 30let na záchrance a plat doktorů-lékařů(ne jen tam) je v současnosti i dost přes cca 100 000. Takže nevěřim že nemáš alespoň ty 300 na hodinu.
Frantik: Že vzdělání lékaře je automaticky vyšší než technika-co to je za blábol??? Většina obyč tzv. obvoďáků co makaj za těch 70 až 100 litrů je tupejch až na půdu:))), jenom jsou nadrcený-a časem to stejně zapomenou. Znám jich několik, a i z vlestní zkušenosti jsou to idiotský ignoranti!!!-viz kolínská a hlavně kutnohorská nemocnice:). Naproti tomu skuteční odborníci např. z Motola-viz Prof. Dostálová, makaj jak diví, a všechny věci co ti třeba hodlaj při byť drobným zákroku udělat, ti pečlivě vysvětlej a popíšou a to způsobem že tomu rozumí i cikán od lopaty. Né jako pitomej obvoďák, kterej se na tebe při nějakým dotazu utrhuje a rozčiluje se že tomu nerozumíš a co se vůbec dovoluješ ptát!!!
Technik a to i blbej se toho ve svým oboru musel naučit řekl bych o dost víc než lékař. Protože technika se rozvíjí daleko rychleji než lékařství. Takže říct že vzdělání technika je automaticky menší než lékaře-asi podle tebe pána boha, je naprostej blud. Dost mě to vytočilo!!! Né každej zvukař je jenom amatér!!!