Fórum

15.07.2009 11:26
#50624 detail odpovědět

Martin&spol. Já byl na Vondráčkovou do Nepomuka taky osloven,nechal sem si poslat rider a udělal cenu.Samozřejmě jsem byl odstřelenej hned, moje cena nebyla 10,ani 20 litrů,byl jsem ještě o pár tisíc nesmyslně dražší, ach, jak jsem si to mohl jen dovolit :-)))))Jinak v tom rideru není nic zásadního, co by nešlo splnit, o RCF,ani mém KV2 se tam, pravda, nepíše:-)Jinak je tam 32ch VCA pult, standartní FX ( SPX,D-Two ), kapela jede do 24 vstupů,na světla nepřišlo nic, mikrofony klasika, pro umělkyni je tam dokonce i možnost bezdrát.Sennheisera, o in-earu ani zmínky :-) Pokud bych chtěl v Nepomuku udělat tu akci dobře, sakra by záleželo na zavěšení beden, vykrytí předních řad a taky něco do boků,To náměstí není zas až taková prdel udělat vzhledem k tomu, jak to tam vypadá.Tu hlášku, co bysme za pár desítek minut hraní my nenažranci chtěli,jsem zaslechnul taky. O to ale nejde, uplně mě lomcuje vnitřnostma, když je tam fakt třeba střecha s podiem za 25tis (nic proti těm klukům,je dobrý,že si držej cenu), celej ten cirkus okolo umělkyně stají bratru 300 litrů a na jeden z nejdůležitějších článků akce ti někdo nabídne usmolenejch pár litrů ???Kurva, snad ještě nějakou důstojnost máme.Nechci tady házet hrby,jak jsem nezdolnej a neohnu se, ale tohle mě na celym tom byznysu vadí hrozně moc.Ale to je tak jediný, co s tim zmůžu