Fórum

15.07.2009 09:25
#50567 detail odpovědět

Čekal jsem, kdy se ozve někdo jako jackies.

Takovejch je v každým městě do tuctu a všichni se vztekaj, že maj někomu něco platit.

Jeden se mi svěřil, že na městě po něm chtěj 600,- Kč aby mohl plakátovat na oficiálních městskejch plochách.

Na to se prý vykašle, přece je nebude podporovat, takže plakáty žádný.

Taky říkal, že v místní TV chtěli asi 800,- Kč za to, že mu budou vysílat reklamní spot po dobu tří týdnů - no to jsem je hnal svině nenažraný, mi řek.

Takže klubík je pernamentně prázný...

Oni za nic nezodpovídaj, za nic neručej, daně neplatěj, ale všemu rozuměj.

Hele nepřišli lidi, můžu Ti dát tak osm stovek - tak to jsem vyslech jednou, podruhý jsem mu řek, že to bude za předem domluvenou částku jinak nic, takže zatím nic a jezdí mu tam někdo s bednama, kde má snad 16x ty staré eliptické ARM + ARV.
Taky cesta...

Ačkoliv nemám žádný zázračný vybavení, neberu kšeft pod míru - jednak těmhle pitomcům přeju hnusný zvuk, někteří se snad proberou, ostatní zahynou a vůbec nebudu mít výčitky svědomí.

A za druhý a to hlavně, nebudu podstřelovat jenom proto, že mně to neživí a chci si zazvučit.
Podle mně je to nedůstojné, hloupé a ubohé.

A speciálně pro jackies - nakup si vybavení, to si nainstaluj a nastav, nakup si hudbu, zaplať OSA a ozvuč si to sám, líp a zadarmo.
V tom Ti nikdo bránit nebude.

Potom zbohatneš a můžeš jezdit v zimě do špindlu a v létě do chorvatska utrácet svoje těžce vydřený prachy a všem to tak natřít.