Fórum

13.07.2009 11:53
#50509 detail odpovědět

Hlavně SINCLAIR pak radim a spol.:
Pánové nechápu proč se tu tak perete, mít vlastní názor je zdravé ale i tak konkurence, já se zvuku věnuju od 13 let, začínal jsem na Teslách (mix 16-4-4, kompakty delicia, zesilovače atd.. pásková echa) postavené odposlechy ... a co ? Dneska mám JBL,LEXIKON a QSC ale pozor k tomu se u mě i najde Behringer ... PROTOŽE a to je důležité... ne vždy potřebuju jezdit z JBL na vesnické zábavy (nebudu brát 2x8kW do kulturáku pro 120lidí od JBL ale vemu si tam radši 2x2kW od Behringa kde budou přesný 15" a ne kulatý 18")... a proč to dělám? Protože mne to opravdu baví ...a jestli to někdo dělá opravdu jen pro prachy tak bych rád slyšel ten výtvor co z toho leze. CHCI říct že dobrej zvukař di poradí i na horším aparátu!!! Je to snad o profesionalitě toho co dělám a jak, sám jsem se přesvědčil na akci kde měl zvukař l´Acustic že zprasit se dá vše když má kramlavé ruce... Co dodat ? Z toho co čtu si jen léčíte mindráky a přebíjíte se značkama jak metrosexuálové šampónkama. Doba kdy zvuk byl zlatej důl je pryč! Padají ceny všeho a lidé mají míň peněz a míň kuturně žijou. Tím pádem bude i míň peněz pro zvukaře protože se všobecně zlevňuje. ŘEKNU TO JEŠTĚ TAKHLE : dělám to opravdu pro zábavu, když jedu beru si sebou dva bedňáky - techniky, takže musím vydělat pro ně, na dopravu, a na nový hračky .... A nic mně neudělá šťastnějším když uvidím jak je někdo komu se nechce jinak makat nasranej že přišel o kšeft. TO CHCE : Pracovat a k tomu se tímto bavit a ne chtít se ... celý týden válet v posteli a myslet si že v Sobotu vydělám dvě pětky na akci a zase se můžu válet.
SPECIAL TO SINCLAIR: Hele s těma revizema si mě fakt dostal a chtěl bych vidět průběh !!!! P.S. Já mám taky kulaté razítko i na zdroji od lampičky :)

takhle jsem se už dlouho nepobavil :) NO BASS! NO FUN !