Fórum
DJ FULLER:
Synu,
mně je osmačtyřicet, takže to titulování "synu" by mělo být nejspíše v opačném gardu...
Věř, že za pětadvacet let kolem zvukařiny jsem už zažil ledacos, i spoustu blbečků Tvého ražení. Kde dneska jsou...
A věř, že rozhodně nemám důvod se nad nikoho povyšovat - všiml sis snad, že bych se tu povyšoval nad profesionály nebo lidi, kteří něco znají, umí a něco dokázali?
Ne, mě prostě jen nebetyčně sere už samotná existence hajzlíků typu jirky m., protože to je sorta lidí, která zvukařinu už od konce devadesátých let kurví, kurví povědomí lidí o kvalitním zvuku a kurví hlavně nastavení cenových latěk.
Předchozí příspěvky jsou jenom pokus o analýzu toho, co se stalo s cenami a proč se to stalo, nic víc.
Jinak je mi nějaký jirka m. zcela u prdele, on si to tam mastí ve Slezsku a já na východní Moravě, nijak mě neohrožuje ani netankuje, vzal jsem ho jen jako modelový příklad hajzlíka.
Kdyby se mi nějaký podobný chtěl do rajónu vesrat, poženu ho tak, že nevytočí nejbližší zatáčku.
A to, co píšu, Ti klidně řeknu i do očí, když budeš chtít. A když budeš chtít, předvedu ti i rozdíl mezi takovým samorobo bastlem a slušným továrním aparátem.