Fórum

10.07.2009 09:51
#50367 detail odpovědět

tyjo ctu to a nevim jestli jsem magor ja nebo vy. myslim ze nekterym je z toho i dost nevolno a ani to nedokazi komentovat. nic ve zlem, nevidelm jsem vas nikdy v zivote, maximalne nektere jednou na fotkach kdyz tu prezentovali sve stranky. jeden frajer si tu plete denon s dexonem, dalsi frajer tu pise jak kdyby nebyl cech, dalsi tu pise jak kdyby patril mezi spolek jehovistu a promlouva od duse a ja nevim co vsecko. sory ale ste velici KRYPLI. petre jestli pan buch rozdaval rozum tak ty ses nekde na tom spodnim miste jak si to tu psal, precti si po sobe, i ty stranky jak se tu posilali, budu citovat co tam je napsano o vyvoji tech beden (www.jm-agency.wz.cz) :Na častá přání zákazníku o výrobu modulového, mobilního a výkonného systému, jsme se rozhodli zveřejnit více technických informací o tomto systému, který momentálně prochází fázi vývoje a testů v praxi.

Vyrobit a pustit do světa může bedny kdokoliv, my ale ne. My reprobedny testujeme na všech možných akcích (svatba, ozvučení, kapely, moderátor, karaoke, odposlech)

My se zaměřujeme na kvalitu přednesu zvuku a mobilitě systémů a v kombinaci s vysokým příkonem a možností variability instalace, tento systém získává své drahocenné +

´´ nebudu kopirovat dale bo se to neda. chlapi vy pisete s prominutim fakt take picoviny a vubec vam neprijde blbe prijit tady na forum a tluct hrebiky do hlavy ,,normalnim´´ lidem? vzdyt pisete ze to delate pro radost ne pro penize a tam ve vasem eshopu prodavate ten sajrajt za 70 klacku, to je normalni? vzdyt i ty vruty tam jsou navrtane hure nez by to delala moje 4 leta dcera. strasne tu nekeri pisou jaky ma delta12lf super zvuk na stredech a jakesi cosi, a púak zacnete rikat ze tamto a tamto je nanic? zacnete s tim nanic usebe, mluvite tu jak kdyby ste meli tydne dve slusne zaplacene akce a zivite nejen sebe ale jeste dalsi 3 zamestnance(vase zamestnance). pritom ste jen nejaky shluk dj kteri se snazi dokazat svetu jaci nejsou profici.