Fórum

jirka m.
10.07.2009 00:42
#50343 detail odpovědět

mám to psát pořád dokolečka že jsem DJ a jezdím si svoje akce, skoro všechny SOUKROMÉ. Pláčeš nad blbm hrobem, mě Drobek nemá v čem podlést on zvučí já hraju a když už já zvučím tak mluvené slovo na nějakých závodech cyklistů. Navíc se známe osobně a jsme lidi a ne hovada jak jiní. No já tancovačky klidně dělat nemusím ale už vidím že za ty love co tady na Moravě jsou, budeš ty s kupou EAW zvučit vesnický karneval... asi nic kámo. tady řekneš 2500 za večer 4kW BC a oni na tebe že ne že jsi drahý. Já ty ceny neničím, ty už jsou dávno zničené jinýma lidma. Já měl alespoň tu odvahu nakoupit BC a QSC abych když už, zvedl, teda přidal se ke zvedačům, té zvukové úrovně.
A neboj taky mi prošly nějaké řady zesáklů nejen s 2x300W... a už i kdyby ne může mi to být víš kde...

Všímáte si že zde vedeme diskuzi o ničem??? O co vám jde?? pomlouvat a vylívat si depky že ti stará nedá tady na foru?
Napíše tu někdo mám prolém nehraje to a polovina z vás se na něj přilepí jak vosy a pomlouvaj že má shit apec a podobně.

Víte co, můžete mi .... už raději nepsat? není problém psát pod jiným nickem,ale sranda to tady číst ty vaše reakce když máte inormace jen z webu anebo zde píšete nesmysly co nejsou pravda a jsou z třetí huby... Zamyslete se nad sebou